Salsa pomidorowa
Salsa pomidorowa 4.32 out of 5 based on 291 voters.
Składniki:
• pomidory 4 sztuki
• papryka chili 1/2 strąka
• cebula posiekana 1 mała sztuka
• kolendra świeża zielona 2-6 gałązek
• czosnek świeży 2 ząbki
Sposób wykonania:
-
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy na dość gładką salsę.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa
- Szczegóły
- Kategoria: Salsy
- Opublikowano: wtorek, 30, listopad 1999 00:00
- Ewelina B
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny