Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Risotto ze szparagami OLi

 

Składniki:

  • 500 g szparagów
  • 4 szklanki bulionu
  • 85 g masła
  • 1 cebula
  • 300 g ryżu risotto
  • 4 łyżki startego parmezanu
  • sól
  • pieprz

 

 

Sposób przyrządzenia:
Ze szparagów odciąć zdrewniałe końce po czym zalać je osoloną woda i gdy zaczną mięknąć odcedzić je i przelać zimną wodą i pokroić na małe kawałki. W między czasie na rozgrzanym maśle smażyć posiekaną cebulę około 5 minut. Po tym czasie dodać ryż i cały czas mieszając smażyć 2 minuty po czym wlać wino oraz odrobinę bulionu  i gotować cały czas mieszając aż odpruje. Czynność tą powtarzać do momentu, aż ryż stanie się miękki. Wówczas dodać szparagi, resztę masła i parmezan. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Odstawić pod przykryciem na 2 minuty i od razu podawać.
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *