Raki z awokado

20745
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Raki z awokado 4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 3 awokado
  • sok z ½ cytryny
  • 300 g raków w zalewie
  • 5 łyżek majonezu
  • 1 łyżka ketchupu
  • 2 łyżeczki brenady
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 pęczek koperku
  • sól
  • pieprz
  • cytryna
  • cukier

    Sposób wykonania:

    Awokado obrać po czym przekroić  na pół i usnąć pestki, wówczas skropić je sokiem z cytryny.
    Następnie majonez wymieszać z brandy, ketchupem, posiekanym czosnkiem ora koperkiem.
    Doprawić do smaku  solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz cukrem.
    Następnie sos wymieszać z rakami  i wyłożyć farszem wydrążone awokado.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi