Pasta z wędzonej makreli z serkiem mascarpone

12668
com_content.article
(Oddano 32 głosów z średnią 4.34 z 5)
Pasta z wędzonej makreli z serkiem mascarpone 4.34 out of 5 based on 32 voters.


Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • 150 g serka mascarpone
  • sok z ½ cytryny
  • 1 łyżka zielonego pieprzu w zalewie
  • sól

    Sposób wykonania:
    Z ryby wydobyć mięso po czym je utrzeć razem z sokiem z cytryny oraz serkiem.
    Następnie dodać ziarna pieprzu i doprawić do smaku solą.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi