Pasta z makreli z ogórkiem

23643
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z makreli z ogórkiem4.65 out of 5 based on 103 voters.


Składniki:


  • makrela
  • ogórek kiszony
  • cebulka
  • majonez

    Sposób wykonania;
    Z makreli usunąć skórkę i ości.
    Do mięsa dodać ogórka i cebulę pokrojoną w drobniutką kostkę.
    Dodać jeszcze majonez i całość dokładnie wymieszać.
    Makrela jest już słona więc nie trzeba już doprawiać.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi