Pasta z makreli, jajka i cebuli

23648
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z makreli, jajka i cebuli4.65 out of 5 based on 103 voters.


Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • 1 cebula
  • 3-4 średnie ogórki konserwowe
  • 5 jajek
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
  1. Z makreli usunąć skórę i ości.
    Dodać posiekaną cebulę oraz jajka i drobno pokrojone ogórki.
    Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
    Dodać odrobinę majonezu i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi