Pasta z makreli Asi

15911
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z makreli Asi 4.65 out of 5 based on 127 voters.


 

Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • 1 cebula
  • 2 jajka
  • 3 pomidory
  • łyżeczka pieprzu
  • łyżeczka musztardy
  • łyżka majonezu
  • sól

 

Pasta(1)

Sposób wykonania:

  1. Z makreli usnąć ości oraz skórę,  a mięso podzielić na małe kawałki.
    Następnie ugotowane jajka pokroić w kostkę, cebulę posiekać a pomidory pokroić w drobną kosteczkę.
    Wszystko przełożyć do ryby i dokładnie wymieszać.
    Doprawić do smaku ziołami, sola oraz pieprzem.
    Na sam koniec dodać musztardę oraz majonez.

     

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi