Mule z curry i kokosem

9430
com_content.article
(Oddano 234 głosów z średnią 4.36 z 5)
Mule z curry i kokosem4.36 out of 5 based on 234 voters.


Składniki:


  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 1 biała cebula
  • 2 łyżki curry
  • 1 szkl. mleczka koksowego
  • 1 szkl. wytrawnego białego wina
  • ½ szkl. liści bazylii

    Sposób wykonania:

    1. Mulę wrzucić na garnka rozgrzanym olejem, po chwili dodać posiekaną cebulę oraz curry,.
      Trzymać na ogniu ok. 2 minut.
      Następnie wlać mleczko oraz wino.
      Pozostawić na ogniu pod przykryciem do momentu, aż mule się otworzą, wówczas dodać posiekaną bazylię i wymieszać.

       

      Dodaj komentarz

      Zabrania się dodawania linków


      Kod antyspamowy
      Odśwież

  • Przepisy na sałatki
    Wspanaiłe przepisy na pizzę
    Dania z Grilla
    Przepisy na wieprzowinę
    Przepisy na wspaniałe ciasta


    Znajdź nas w Google+

    Najnowsze przepisy kulinarne:
    Top Blogi