Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak z chili po chińsku

 

Składniki:

 

  • 350 g kurczaka
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 białko
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 4 łyżki oleju roślinnego
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 cm laski imbiru
  • 1 czerwona papryka
  • 1 zielona papryka
  • 2 czerwone chili
  • 2 łyżki jasnego sosu sojowego
  • 1 łyżka wytrawnego sherry
  • 1 łyżka octu winnego

Sposób wykonania:
Kurczaka pokroić w kostkę po czym dodać do niego białko, mąkę kukurydzianą, sól oraz 1 łyżkę oleju.
Całość dokładnie wymieszać.
Następnie w woku z rozgrzanym oleju przesmażyć posiekany czosnek oraz imbir.
Wówczas dodać kurczaka i smażyć kolejne 3 minuty.
Po tym czasie dodać pokrojone w kostkę papryki, chili, sherry, sos sojowy oraz ocet winny.
Dokładnie wymieszać i smażyć ostanie 3 minuty.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *