Krakersy z makrela

16427
com_content.article
(Oddano 111 głosów z średnią 4.39 z 5)
Krakersy z makrela4.39 out of 5 based on 111 voters.


Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • op. krakersów
  • 15 dag żółtego sera
  • 4 łyżki ketchupu
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
     

Krakersy Z Makrela

Sposób wykonania:

  1. Ser zetrzeć na tarce.
    Makrele obrać ze skory i ości po czym widelcem rozgnieść mięso, które dodać do sera.
    Dodać jeszcez majonez oraz ketchup.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Powstałą pastą posmarować krakersy.Posypać natką.
     

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi