Karasie pieczone w sosie z borowików

31114
com_content.article
(Oddano 117 głosów z średnią 4.67 z 5)
Karasie pieczone w sosie z borowików4.67 out of 5 based on 117 voters.


Składniki:


    • 1 kg filetów z karpia ( karasia, szczupaka)
    • 1 opakowanie zupy krem z borowików (w proszku)
    • szczypta pieprzu
    • szczypta mielonej papryki
    • 3 łyżki tartego żółtego sera

    Sposób przyrządzenia:

    Porcje ryby ułożyć w jednej warstwie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem. Zupę wymieszać z wodą ag przepisu producenta, zalać nią porcje ryby. Całość oprószyć pieprzem i papryką, posypać serem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C przez 35 minut. Przed podaniem obsypać zieleniną.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi