Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: karaś

Karasie pieczone w sosie z borowików

Składniki: 1 kg filetów z karpia ( karasia, szczupaka) 1 opakowanie zupy krem z borowików (w proszku) szczypta pieprzu szczypta mielonej papryki 3 łyżki tartego żółtego sera Sposób przyrządzenia: Porcje ryby ułożyć w jednej warstwie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem. Zupę wymieszać z wodą ag przepisu producenta, zalać nią porcje ryby. Całość oprószyć pieprzem i…

Płocie lub karasie z grilla

Składniki: 5 średniej wielkości płoci lub karasi Marynata: 2 łyżki oliwy sok z jednej cytryny 1 łyżeczka otartej z cytryny skórki 2 zgniecione w prace ząbki czosnku sól, pieprz, ulubione zioła do smaku Sposób przyrządzenia: Ryby sprawić, dokładnie umyć, osuszyć. Ostrym nożem ponacinać boki ryb. Składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią tuszki ryby na zewnątrz i…

Karaś pieczony w piekarniku

Składniki: 4 sprawione, duże karasie sok z 1 cytryny natka pietruszki olej sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę dokładnie umyć i osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, odstawić do lodówki na minimum 30 minut. Po tym czasie karasie nasmarować olejem, jamę brzuszną wypełnić natką pietruszki. Piec na grillu lub w piekarniku nagrzanym do…

Karaś z ogniska

Składniki: 1 duży karaś sok z cytryny 1 cebula masło lub olej sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Zaczynamy od przygotowania ogniska. Aby ryba była naprawdę pyszna powinno być ono z twardego drzewa liściastego, tylko takie drewno daje żar który długo będzie utrzymywał wysoką temperaturę. Dorodnego karasia umyć, sprawić, ostrym nożem ponacinać boki ryby. Tak przygotowaną, osuszoną…