Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: grzybowy

Śmietanowy sos grzybowy

Składniki: 2 łyżki niesolonego masła 1 łyka posiekanej szalotki 300 g leśnych grzybów ½ łyżeczki soli pieprz 1 szkl śmietany sok z cytryny Sposób wykonania: Posiekane szalotki wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem. Gdy się zarumienią wrzucić pokrojone w plasterki grzyby. Doprawić d o smaku solą oraz piw perzem i trzymać na ogniu, aż większość …

Dip grzybowy Karoliny

Składniki: 1 łyżeczka oliwy z oliwek 1 kapelusz pieczarki 300 g małych pieczarek ½ paczki zupy cebulowej w proszku ½ l kwaśnej śmietany 8 szkl pokrojonych warzyw: marchewki, selera, papryki, cukinii, kabaczka Sposób wykonania; Kapelusz pieczarki wrzucić na rozgrzaną oliwę i smażyć go około 5 minut po czym go odcedzić, a gdy ostygnie posiekać. Mniejsze…

Sos grzybowy z natką pietruszki

Składniki: 300 g grzybów 60 g masła 20 g mąki 1,5 szkl bulionu pęczek natki pietruszki 3 żółtka ½ szkl śmietanki sok z cytryny kminek sól pieprz Sposób wykonania: Pokrojone grzyby przesmażyć na rozgrzanym maśle po czym dodać mąkę i zdjąć z ognia. Rozprowadzić całość bulionem po czym ponownie postawić na ogniu i doprowadzić do…

Karasie pieczone w sosie z borowików

Składniki: 1 kg filetów z karpia ( karasia, szczupaka) 1 opakowanie zupy krem z borowików (w proszku) szczypta pieprzu szczypta mielonej papryki 3 łyżki tartego żółtego sera Sposób przyrządzenia: Porcje ryby ułożyć w jednej warstwie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem. Zupę wymieszać z wodą ag przepisu producenta, zalać nią porcje ryby. Całość oprószyć pieprzem i…