Farsz szpinakowy do krokietów
Farsz szpinakowy do krokietów 4.73 out of 5 based on 26 voters.
Składniki:
- op. mrożonego szpinaku
- 300 g żółtego sera
- 2 ząbki czosnku
- sól
- pieprz
-
Szpinak wrzucić do rondelka i dusić na małym ogniu aż woda całkowicie odparuje, wówczas dodać starty ser oraz rozgnieciony czosnek.
Całość dokładne wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Szpinak
- Opublikowano: czwartek, 09, grudzień 2010 12:00
- Karol Żołnowski
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak