Dip pikantny Anny
Dip pikantny Anny 4.58 out of 5 based on 313 voters.
Składniki:
- 25 dag jogurtu
- ½ szkl. ketchupu
- 2 łyżki startego chrzanu
- 2 łyżki posiekanego szczypiorku
- sól
- cukier
-
Do jogurtu dodać ketchup, chrzan oraz szczypiorek.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: poniedziałek, 27, wrzesień 2010 08:37
- Monika Walczuk
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny