Dip czosnkowo-koperkowy
Dip czosnkowo-koperkowy 4.64 out of 5 based on 128 voters.
Składniki:
- 2 ząbki czosnku
- pół szklanki majonezu
- pół szklanki jogurtu naturalnego
- 2 łyżki posiekanego koperku
- sól
- pieprz
-
Majonez wymieszać z jogurtem po czym dodać posiekany koperek oraz czosnek.
Ponownie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: wtorek, 19, lipiec 2011 09:34
- Ilona Dec
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny