Czarna fasola w mleczku kokosowym
Czarna fasola w mleczku kokosowym4.60 out of 5 based on 245 voters.
Składniki:
- 1 szkl czarnej fasoli
- 750 ml mleczka kokosowego
- 1 szkl. cukru palmowego
- szczypta soli
-
Fasolę zalać wodą i ugotować.
W między czasie do rondelka wlać mleczko kokoswe, dodać do niego cukier oraz szczyptę soli i nie przerywając mieszania doprowadzić do wrzenia.
Następnie dodać do niego fasolę i ponownie zagotować.
Przełożyć do miseczek.
- Szczegóły
- Kategoria: Fasola
- Opublikowano: poniedziałek, 26, kwiecień 2010 08:16
- Ewelina
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak