Śledzie z rusztu
Śledzie z rusztu4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 50 dag świeżych śledzi
- sok z 1/2 cytryny
- 3-4 łyżki oliwy
- sól i pieprz
-
Śledzie oczyścić po czym skropić je sokiem z cytryny.
Następnie oprószyć solą oraz pieprzem i skropić oliwą.
Ułożyć śledzie na ruszcie i piec około 20 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Śledzie
- Opublikowano: wtorek, 13, grudzień 2011 09:10
- Kamila
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla