Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa pieczarkowa Katarzyny

Najlepsze przepisy na zupy znajdziesz tylko tutaj. Tym razem podajemy przepis na pyszną zupę pieczarkową Katarzyny. Przepis zawiera: pieczarki, cebulę, marchewkę i wywar drobiowy. 
 

Składniki:

  • 500 g pieczarek
  • 1 marchewka 
  • 2 cebule
  • 1 ząbek czosnku
  • 1, 5 litra wywaru drobiowego
  • 1/2 szkl śmietany kremówki 30%
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 łyżki masła
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Obraną cebulę drobno posiekać, a czosnek przecisnąć przez praskę.
    Wrzucić razem do rondelka z rozgrzanym masłem.
    Lekko zeszklić po czym dodać obrane pieczarki pokrojone na mniejsze kawałki.
    Dorzucić jeszcze obraną marchewkę startą na tarce.
    Razem przesmażyć po czym zalać całość wywarem drobiowym.
    Gotować na małym ogniu około 15-20 minut.
    Po tym czasie zaprawić zupę śmietaną.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Jeszcze chwilę pogotować.
    Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *