Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zrazy cielęce zawijane

Składniki:

  • 1 kg cielęciny zadniej
  • kilka plasterków słoniny
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 bułka
  • 2 dag suszonych grzybów
  • ½ szkl mleka
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 rozkruszone ziarenka jałowca

Sposób wykonania:
Grzyby zalać wodą i odstawić na kilka godzin.
Po tym czasie ugotować je w tej sam wje wodzie w której się moczyły.
Następnie grzyby odcedzić i drobno pokroić.
Dodać do nich posiekaną natkę pietruszki oraz bułkę namoczoną w mleku.
Całość wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, ząbkiem czosnku przeciśniętym przez praskę oraz jałowcem.
Natomiast mięso pokroić na małe kawałki w poprzek włókien.
Rozbić je tłuczkiem i każdy kawałek posmarować farszem.
Zwinąć je w rulony, które owinąć plasterkiem słoniny oraz nitką.
Obsmażyć roladki ze wszystkich stron na rozgrzanym tłuszczu, wówczas podlać je bulionem i dusić na małym ogniu około 1,5 godziny.
Przed podaniem usunąć nitkę oraz słoninę.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *