Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka wołowe w piwie, pachnące tymiankiem

 

Składniki:

 

  • 1 kg żeberek wołowych
  • ½ kg marchewki
  • 2 duże cebule
  • ½ szklanki oleju
  • 3 łyżki masła lub margaryny
  • 1 szklanka jasnego piwa
  • 1 szklanka bulionu wołowego
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 2 liście laurowe
  • tymianek
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:
Marchewkę i cebulę obrać, drobno pokroić i usmażyć do miękkości na niewielkiej ilości masła. Żeberka umyć, osuszyć, pokroić na porcje, obsmażyć na oleju na małym ogniu. Przełożyć  do żaroodpornego naczynia, na mięsie ułożyć  jarzyny, posolić, oprószyć pieprzem i dodać  przyprawy: tymianek, liście laurowe i drobno posiekany czosnek, oraz resztę masła. Bulion z piwem gotować, do chwili, aż zostanie1/3 pierwotnej objętości. Następnie wlać do naczynia z mięsem . Piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 180 stopni C około 60 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *