Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka przepisu Michała

Tysiące sprawdzonych przepisów. Wypróbuj dziś z nami przepis na smaczne żeberka pomysłu Michała. Lista zakupów: żeberka wieprzowe, ketchup, miód, oliwa z oliwek i czosnek. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek wieprzowych
  • 100 ml ketchupu 
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • 2 ząbki czosnku
  • 1  łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • 1  łyżeczka musztardy 
  • sól 
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i podzielić na mniejsze porcję.
    Następnie do miseczki przelać miód, ketchup oraz sos sojowy.
    Dodać jeszcze oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i musztardę.
    Wrzucić jeszcze obrany czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć żeberka.
    Odstawić na co najmniej 3 godziny.
    Po tym czasie kłaść je na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto ze wszystkich stron.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *