Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: ruszt

Szaszłyki z piersi kurczaka Celi

Sezon na grilla czas rozpocząć. Dziś przepis na szaszłyki z piersi kurczaka Celi. Do ich wykonania potrzebujesz: piersi z kurczaka, białego wina, bazylii i tymianku. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka
  • ½ szkl białego wina
  • 1 łyżka oliwy z oliwek 
  • 3 ząbki czosnku
  • kilka gałązek tymianku
  • kilka gałązek bazylii
  • ½ słodkiej papryki
  • ½ ostrej papryki
  • sól
  • pieprz
 

 
 

Tuńczyk z rusztu Basi

Baza najlepszych przepisów na ryby. Tuńczyk z rusztu Basi. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: tuńczyka, oliwy z oliwek soku z cytryny, czosnku i cebuli.
 

Składniki:

  • 5 steków z tuńczyka
  • 1/3 szkl oliwy z oliwy
  • 1/3 szkl soku z cytryny
  • ¼ szkl liści kolendry
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 szalotki
  • sól
  • pieprz

 

Steki z tuńczyka z grilla Ani

Nie wiesz jak przygotować tuńczyka? Wypróbuj przepis na tuńczyka z grilla. Do jego wykonania potrzebujesz: steków z tuńczyka, oliwy z oliwek, soku z cytryny i czosnku. 
 

Składniki:

  • 2 steki z tuńczyka
  • 1 szkl oliwy
  • sok z 1/2 cytryny
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 g siekanej bazylii
  • 10 g siekanego świeżego tymianku

Żeberka na grill Oli

Sezon na grilla rozpoczęty. Wypróbuj przepis na żeberka z grilla pomysłu Oli. Lista zakupów: żeberka, miodowe piwo, sok z pomarańczy, czosnek. 
 

 

Składniki:

  • 1 kg żeberek 
  • 1 butelka piwa miodowego
  • 50 g marmolady pomarańczowej
  • 100 ml soku pomarańczowego
  • 1 łyżeczka brązowego cukru
  • 2 łyżki białego octu winnego
  • 2 łyżki drobno startej skórki z pomarańczy
  • 4 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
 

Grillowana karkówka Marcela

Pyszna, mocna soczysta grillowana karkówka. Do jej wykonania potrzebujesz: oliwy z oliwek, czosnku, musztardy, majeranku i ziół prowansalskich. 
 

Składniki:

  • 1 kg karkówki 
  • ½  szkl oliwy z oliwek 
  • 5 ząbków czosnku
  • 1 duża cebula
  • 1 łyżka dowolnej przyprawy grillowej
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • 1 łyżeczka suszonego majeranku
  • 1 łyżka słodkiej papryki
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 2 łyżki ketchupu
  • sól
  • pieprz