Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka z puree ziemniaczanym

Składniki:

  • 750 g ziemniaków
  • masło
  • mleko
  • 750 g zielonej fasolki szparagowej
  • 400 g mieszanego mięsa mielonego
  • 1 cebula
  • 4 pomidory
  • sól
  • pieprz
  • papryka mielona
  • 2 łyżki ketchupu
  • tłuszcz
  • 150 g tartej goudy

    Sposób wykonania:
    Ziemniaki zalać osoloną wodą i gotować około 20 minut po czym je odcedzić, obrać i zbić tłuczkiem.
    Dodać mleko oraz masło i utrzeć na gładkie puree.
    Następnie fasolkę gotować w osolonym wrzątku około 15 minut.
    W miedzy czasie na rozgrzanym maśle przesmażyć mielone mięso po czym dodać posiekaną cebulę.
    Obrane pomidory pokroić na ćwiartki i razem z odsączoną fasolą dodać do mięsa.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku ketchupem, papryką, solą oraz pieprzem.
    Część ziemniaczanego puree przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem, wyłożyć nim mięsną masę i przykryć resztą puree.
    Górę posypać jeszcze startym serem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 20 minut

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *