Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wstążki w grzybowym sosie

Składniki:

  • 500 g szerokich wstążek
  • 11 łyżek oliwy
  • 2 piersi bażanta
  • 300 g kurek
  • 300 g borowików
  • 2 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • świeży tymianek
  • świeży rozmaryn
  • 40 ml brandy
  • 300 g śmietany
  • 100 g puszystego twarożku
  • trybula
  • kawałek startego oscypka
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:
    Na patelni rozgrzać 6 łyżek oliwy, wówczas wrzucić posiekaną cebule oraz czosnek i poddusić po czym dodać świeże zioła oraz obrane grzyby, zależnie od wielkości pokrojone.
    Całość wymieszać i trzymać na ogniu ok. 2-3 min.
    Następnie wlać brandy oraz śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem, pozostawić na ogniu kolejne 5 min.
    W między czasie ugotować makron w osolonej wodzie al dente.
    Piersi oprószyć solą oraz pieprzem i ułożyć na patelni z rozgrzaną oliwą skórą do góry, smażyć ok. 1 min po czym odwrócić i smażyć ok. 2-3 min.
    Na koniec makaron odcedzić, ułożyć na talerzach, rozłożyć bażanta pokrojonego w paski, polać sosem i udekorować startym serem oraz trybulą.
    Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Weronikę P

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *