Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowe filety w winnym sosie

Składniki:


• filet wołowy 800 g
• 2 selery naciowe
• 1 cebula
• 2 marchewki
• masło
• goździki
• gałka muszkatołowa
• 1 kostka bulionowa
• liście laurowe
• butelka czerwonego wytrawnego wina
• sól
• pieprz

Sposób przyrządzenia:
Cebulę posiekać, dodać obraną i pokrojoną na ćwiartki marchewkę, goździki oraz pokrojony seler, całość wymieszać i wlać butelkę wina, doprawić do smaku solą oraz pieprzem po czym do powstałej marynaty włożyć mięso, odstawić na noc.
Na drugi dzień podsmażyć mięso na rozgrzanym maśle z dodatkiem liści laurowych i warzyw.
Po kilku minutach zalać całość winem i marynatą, wrzucić kostkę rosołową oraz dodać sól do smaku i pozostawić na małym ogniu ok. 2,5godz.
Następnie wyjąć mięso, pokroić go w plastry a sos przetrzeć przez sito i polać nim mięso przed podaniem.
Przepis nadesłany na  Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta Basia NW

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *