Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Udka w aromatycznym sosie migdałowym.

Składniki:


• 8 małych udek kurzych
• 1 łyżka Pasty Curry Łagodnej Patak`s
• 1 łyżka Pasty Garam Masala Patak`s
• 4 łyżki mąki kukurydzianej
• 4 łyżki oleju
• 2 łyżki masła
• 2 duże cebule posiekane
• 2 małe jogurty naturalne ok. 300 ml
• 150 ml kwaśnej śmietany
• 3 ząbki czosnku posiekane
• 150 ml rosołku (może być z kostki rosołowej)
• 1 paczka płatków migdałowych

Przygotowanie:
Wymieszać jogurt ze śmietaną i mąką kukurydzianą. Udka dokładnie wysmarować pastą curry i pastą garam masala. Rozgrzać olej z masłem na patelni, dodać czosnek, cebule, udka i całość smażyć na wolnym ogniu ok. 10-15 minut mięso należy przewracać okazjonalnie. Po tym czasie całość podlać rosołem i mieszanką jogurtu, mąki kukurydzianej i śmietany. Całość dusić na wolnym ogniu pod przykryciem jeszcze 7-10 minut. W między czasie uprażyć migdały na teflonowej patelni aż nabiorą lekko złotego koloru.

Udka polane sosem i posypane płatkami migdałowymi podawać razem z ryżem.

Przepis i zdjęcie dzięki uprzejmości firmy DeCare dystrybutora produktów Patak’s

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *