Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tort dwukolorowy z ananasową nutą

Składniki:

    • 1szklanka śmietany kremówki
    • 1łyżeczka żelatyny instant
    • 2 tabliczki gorzkiej czekolady
    • 1 puszka ananasów
    • 2 paczki biszkoptów szampanek
    • 1 budyń waniliowy(z cukrem)
    • 1 szklanka mleka
    • 100g masła
    • 1 łyżka startej czekolady

Sposób przyrządzenia:
Śmietanę podgrzać. Rozpuścić w niej jedna czekoladę. Odstawić do lodówki. Ananasy osączyć(sok zostawić),drobno pokroić. Budyń przygotować według przepisu na opakowaniu .Ostudzić, a następnie zmiksować z ananasami i masłem. Spód tortownicy wyłożyć warstwą biszkoptów .Zrobić z nich również parkanik wokół rantów formy. Żelatynę rozpuścić w 0,5 szklanki soku z ananasów. Nasączyć biszkopty. Wyłożyć na nią masę budyniową. Czekoladę z kremówką wyjąc z lodówki ubić. Ciemnym kremem przykryć poprzednią warstwę Wierzch wyrównać. Tort wstawi do lodówki na 2 godziny. Drugą czekoladę rozpuścić na parze. Rozsmarować na folii aluminiowej. Odstawić na 2 godziny. .Potem łopatka zeskrobać czekoladę formując ruloniki Posypać nim wierzch tortu i oprószyć go tartą czekoladą.
 Rada: zamiast robić ruloniki tort można posypać tarta na tarce czekoladą(np. biała i ciemna  

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *