Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Torciki z białym musem czekoladowym

Składniki:


• 125 ml śmietany kremówki
• 1 białko
• 12,5 dag białej czekolady
• 10 dag ciemnej czekolady
• 20 gotowych babeczek z kruchego ciasta
• 2 łyżki wiórków z białej czekolady
• 1 łyżeczka kakao w proszku

Wykonanie:
Śmietanę ubić.
Białko też ubić na sztywną pianę. Białą czekoladę pokroić, roztopić w gorącej kąpieli wodnej, przestudzić i delikatnie wymieszać z białkiem.
Potem ostrożnie dodać śmietanę, mus delikatnie wymieszać.
Ciemną czekoladę posiekać i roztopić w gorącej kąpieli wodnej.
Czekoladą posmarować wnętrza babeczek i odstawić, by polewa zastygła. Mus przełożyć do szprycy z dużą końcówką w kształcie gwiazdki i wycisnąć do babek.
Torciki wstawić do lodówki na około 60 minut.
Przed podaniem torciki z musem czekoladowym posypać wiórkami z białej czekolady, a następnie oprószyć kakao.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *