Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tilapia panierowana z sosem Tzatziki

Składniki:

    • 1 kg filetów z tilapii lub pangi
    • 2 jajka
    • mąka
    • tarta bułka
    • sok z cytryny
    • sól, pieprz
    • olej o masło

    Sos:

    • 2 szklanki gęstego jogurtu
    • 1 świeży ogórek
    • 2 duże ząbki czosnku
    • 1 łyżka koperku
    • 1 łyżka natki pietruszki
    • łyżka oliwy z oliwek
    • łyżka octu jabłkowego
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Przygotować sos. Ogórek umyć, osuszyć, utrzeć na wiórka, posolić. Gdy puści sok, odcisnąć. Obrany czosnek zmiażdżyć w prasce i wraz z pietruszką , koperkiem i oliwą dodać do ogórków. Całość zalać jogurtem, przyprawić, wymieszać, odstawić do lodówki. Jeśli nie mam gęstego jogurtu mieszam dostępny jogurt z naturalnym serkiem homogenizowanym.
    Filety rybne umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut Jajka wybić na talerz, dokładnie wymieszać. Każdą porcję ryby obtoczyć w mące, zanurzyć w jajku i panierować w tartej bułce. Na patelni rozgrzać olej z masłem, smażyć porcje ryby na złoty kolor. Podawać z przygotowanym sosem i pieczywem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *