Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tagliatelle ze szparagami


Składniki:

  • 500 g zielonych szparagów
  • 1 łyżka oliwy
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 papryczka chili
  • 3 pomidory
  • 7 łyżek wytrawnego białego wina garstka posiekanych liści bazylii
  • garść natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • 400 g makaronu taglatelle
  • parmezan

    Sposób wykonania:

    1. Szparagi obgotować prze minutę w osolonej wodzie po czym przelać ją zimną wodą i pokroić na ukośne kawałki.
      Następnie posiekaną cebulę przesmażyć na rozgrzanym oleju, po czym dodać szparagi, chili oraz czosnek.
      Całość wymieszać i trzymać jeszcze na ogniu około 4 minut.
      Po tym czasie wlać wino i dodać pomidory.
      Całość zagotować i dusić około 5 minut.
      Doprawić do smaku solą oraz pieprzem, posypać bazylią oraz natką pietruszki.
      Makaron ugotować według opisu na opakowaniu po czym go odcedzić i wymieszać z sosem.
      Przed podaniem posypać parmezanem.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *