Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szynka z morelami

Składniki:

  • 1i1/2 kg. wieprzowiny bez kości
  • 15dag.żółtego sera
  • 20dag.suszonych moreli
  • 2 marchewki
  • szklanka soku pomarańczowego
  • olej
  • kilka listków szałwii
  • ziele angielskie
  • sól
  • pieprz
  • papryka mielona

Przygotowanie:

Mięso rozkroić na płat grubości1,5 cm. Oprószyć solą, pieprzem i papryką. Przyprawy wetrzeć w mięso i odstawić  na godzinę do lodówki. Morele namoczyć. Ser pokroić na plasterki. Ser ,morele i szałwię ułożyć na mięsie. Zwinąć roladę, obwiązać sznurkiem i posmarować olejem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem, podlać kilkoma łyżkami wody i piec godzinę w temperaturze 180 stopni. W trakcie pieczenia podlewać szynkę wytworzonym sosem. Marchewki pokroić w krążki i dodać do pieczeni. Mięso polać sokiem z pomarańczy. Całość piec jeszcze 30 minut. Podawać z listkami szałwii.

 

„Przepis nadesłany na konkurs Faceci od Kuchni przez barara"

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *