Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki z indyka w miodowo-ziołowej marynacie

Pyszne i sprawdzone przepisy na szaszłyki. Dziś podajemy przepis na szaszłyki z indyka w miodowej marynacie. Przepis zawiera: piersi z indyka, miód, rozmaryn, natkę pietruszki i jałowiec. 
 

Składniki:

  • ½ kg piersi z indyka 
  • 100 ml miodu 
  • ½ pęczka natki pietruszki 
  • 100 ml oliwy
  • ½  łyżeczki ostrej papryki
  • ½  łyżeczki rozmarynu
  • ½  łyżeczki bazylii
  • kilka ziaren jałowca
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Piersi z indyka dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Pokroić je na mniejsze kawałki.
    Natomiast do miseczki przelać miód.
    Dodać od niego oliwę i razem wymieszać.
    Wówczas dodać jeszcze rozmaryn, bazylię i jałowiec.
    Wrzucić posiekaną natkę pietruszki i na koniec doprawić jeszcze do smaku ostrą papryką, solą i pieprzem.
    Do powstałej marynaty włożyć mięso.
    Wstawić do lodówki pod przykryciem na kilka godzin, aby mięso przegryzło się z przyprawami.
    Po tym czasie wyjąc mięso z  lodówki i nadziewać na patyczki do szaszłyków.
    Kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto ze wszystkich stron. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *