Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Stifado  wołowina duszona z cebulkami

 

Składniki:

    • 1 kg wołowiny pieczeniowej pokrojonej w dużą kostkę
    • 4 łyżki oliwy
    • szczypta rozmarynu
    • 2 łyżki piure z pomidorów
    • 3 łyżki octu winnego
    • 6 łyżek oleju roślinnego
    • 70 dkg obranych małych cebulek
    • 1/3 szklanki czerwonego wina
    • kawałeczek laski cynamonu
    • 1 łyżka cukru
    • 5 ziaren ziela angielskiego
    • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
W dużym rondlu rozgrzać oliwę i obrumienić na niej wołowinę. Podgrzewać do momentu aż powstający sos odparuje zupełnie. Wlać ocet, a gdy i ten się zredukuje dodać wino i pozostałe składniki poza olejem, cebulkami i cukrem. Rondel przykryć i nadal dusić mięso na małym płomieniu. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć na nim partiami cebulki aż lekko zaczną się rumienić. Tak przygotowane cebulki przełożyć na mięso duszące się w rondlu, posypać je cukrem. Dusić tak przez 15 minut, po czym wymieszać potrawę. Podawać z ziemniakami lub kaszą z dodatkiem surówek.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *