Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Spaghetti Palermo

Składniki:

    • 15 dkg kiełbasy z indyka pokrojonej w kostkę
    • 35 dkg mięsa z udek kurczaka pokrojonego w kostkę
    • 1 opakowanie makaronu spaghetti
    • 2 łyżki masła
    • 2 suszone pomidory pokrojone w paseczki
    • 1 szklanka pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli
    • 1 łyżka posiekanego czosnku
    • ½ szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej papryki
    • 10 dkg czarnych oliwek
    • 1 łyżka octu winnego


    Sposób przyrządzenia:
    W dużym rondlu rozgrzać masło, dodać czosnek i cebulę, zeszklić nie rumieniąc. Dodać kiełbasę i mięso kurczaka, smażyć przez 3 minuty, przyprawić solą i pieprzem. Dodać pozostałe składniki i powoli dusić. Makaron ugotować wg przepisu z opakowanie, odcedzić, wypłukać zimną wodą, a gdy obcieknie dodać do rondla z duszącym się sosem. Podgrzewać mieszająca gdy makaron będzie gorący podawać.
    Przepis nadesłano na konkurs Mistrz x 3 autor: Roman

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *