Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ślimaczki z kurczaka Brygidy

Cieszą nie tylko smakiem ale wyglądem. Znakomite przepisy na potrawy z kurczaka. Dziś przepis na ślimaczki z kurczaka. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: piersi z kurczaka, papryki, czosnku i oliwy z oliwek.
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka
  • 1 czerwona papryka
  • 6 łyżek oliwy z oliwek
  • sok z 1 cytryny
  • 1 łyżeczka miodu
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka kolendry
  • 1 łyżeczka kuminu
  • ziarenka kolorowego pieprzu
  • sól

Sposób wykonania:

  1. Umyte mięso pokroić wzdłuż na paski.
    Paprykę przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć z niej gniazdo nasienne i również pokroić na paseczki.
    Następnie do miseczki przelać oliwę z oliwek.
    Dodać do niej sok z cytryny oraz miód.
    Całość wymieszać po czym wrzucić obrany czosnek przeciśnięty przez praskę, koelndrę i kumin.
    Dodać jeszcze ziarenka pieprzu oraz sól do smaku.
    Do marynaty włożyć mięso i marynować około 1 godziny.
    Po tym czasie odsączyć mięso z marynaty.
    Na każdym paseczki ułożyć paseczek papryki i całość zawinąć w ślimaka.
    Nadziewać je na patyczki od szaszłyków.
    Tak przygotowane kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto z obu stron.
    Przed podaniem można skropić resztą marynaty. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *