Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Śledzie w majonezie z jabłkami Iwony

Składniki:

  • 6 płatów śledziowych
  • ¾ szklanki kwaśnej śmietany
  • ¾ szklanki majonezu
  • 6 ziaren ziela angielskiego
  • 3 czerwone cebule
  • 3 kwaśne jabłka
  • 3 korniszony
  • pęczek zielonego koperku
  • cytryna
  • sól, pieprz cukier do smaku


    Sposób przyrządzenia:

    Śledzie namoczyć. Przygotować sos: posiekać koper, korniszony pokroić w drobną kosteczkę, majonez wymieszać ze śmietaną, dodać  koper, rozgniecione ziarna ziela angielskiego i korniszony, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Jabłka pokroić w ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, miąższ pokroić w cieniutkie plasterki, skropić sokiem z cytryny. Śledzie osączyć na sicie, ułożyć  na półmisku, polać sosem, obłożyć plastrami jabłka, cebuli i cytryny. Udekorować zielonym koperkiem i listkami sałaty.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *