
Składniki:
- 300 g rozmrożonego szpinaku
- 6 plastrów boczku
- ½ szkl bułki tartej
- 1 szkl kwaśnej śmietany
- łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu
- sok z cytryny
- 2 puszki tuńczyka
- 4 łyżki startego parmezanu
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 60 dag filetów 2 cebule 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki octu balsamicznego 4 łyżki białego wytrawnego wina 1 łyżka jasnego miodu 4 łyżki śmietany 2 szkl mleka 1 kostka bulionu 1 cytryna kilka listków szałwii gałązka koperku sól pieprz Sposób wykonania: Filety natrzeć pieprzem po czym zalać je mlekiem. Następnie na rozgrzanym…
Składniki: 4 kostki rybne 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki musztardy 2 jajka sól, majeranek, tymianek 3 łyżki oleju ½ szklanki majonezu 1 łyżeczka przyprawy curry cytryna 2 pomidory Sposób wykonania: Kostki rybne rozmrozić, jajko rozmącić, wymieszać z bułką tartą i musztardą. Pastę przyprawić, solą, majerankiem, tymiankiem. Małą blaszkę posmarować olejem. Kostki rybne ułożyć na…
Składniki: 80 dkg filetów z łososia 2 szklanki wytrybowanych pokrojonych na ćwiartki czereśni 3 łyżki masła 3 łyżki czerwonego octu winnego 2 łyżki płynnego miodu 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/3 szklanka wody sól, pieprz Sposób przyrządzenia: W rondlu wymieszać czereśnie, masło, ocet i miód. Doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu 10 minut. Mąkę ziemniaczaną…
Składniki: