Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik Wandy

Kolejna propozycja na znakomite ciasto. Będziesz zaskoczony jakie dobre. Tym razem przepis na sernik Walerii. Lista zakupów: twaróg, ciastka maślane, masło i serki homogenizowane. 
 

Składniki:

  • 300 g ciastek maślanych
  • 500 g twarogu
  • 120 g masła
  • 500 g serka  homogenizowanego
  • 6 jajek
  • 400 ml śmietany 22%
  • 1 laska wanilii
  • 250 g cukru pudru

Sposób wykonania:

  1. Ciastka maślane wrzucić do woreczka śniadaniowego i dokładnie stłuc tłuczkiem na piasek.
    Wówczas dodać do nich rozpuszczone (ostygnięte) masło.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Powstałe ciasto wyłożyć na dnie formy do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym.
    Wstawić do lodówki na około 30 minut.
    W między czasie ser zemleć trzykrotnie w maszynce do mielenia.
    Dodać do niego serki homogenizowane i dokładnie wymieszać.
    Następnie nie przerywając mieszania dodawać po jednym jajku.
    Gdy składniki się połączą dodać jeszcze śmietanę, cukier i miąższ z laski wanilii. 
    Dokładnie wymieszać.
    Powstała masę wylać do formy z ciastkowym spodem.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni i piec około 1 godziny. 
    Pozostawić do ostygnięcia w piekarniku.
     

Liczba porcji: 11

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *