Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Bruschetta przepisu Uli

Znakomity przepis na chrupiącą przekąskę. Czyli pomysł jak wykonać bruschettę. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: bagietki, pomidorów, oliwek i parmezanu. 
 

Składniki:

  • 1 bagietka
  • 4 pomidory
  • kilka czarnych oliwek 
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/2 małej cebuli
  • kawałek parmezanu 
  • listki bazylii do dekoracji 
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • grubo mielony pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Bagietkę pokroić na pojedyncze kromki, które zarumienić w rozgrzanym piekarniku.
    190 stopni około 5-10 minut.
    W między czasie pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
    Obraną cebulę drobniutko posiekać.
    Natomiast oliwki pokroić na plasterki.
    Przecisnąć jeszcze czosnek przez praskę po czym wszystkie składniki wrzucić do jeden miski.
    Wlać do nich odrobinę oliwy z oliwek i dokładnie wymieszać.
    Powstała pastę rozłożyć na podpieczonych grzankach.
    Całość oprószyć jeszcze grubo mielonym pieprzem oraz solą.
    Na sam koniec posypać startym parmezanem.
    Przed podaniem udekorować listkami bazylii.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *