Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Schab pieczony z ogórkami kiszonymi i papryką

Składniki:

  • schab bez kości-w całości z jak najmniejszą liczbą błon
  • ogórki kiszone
  • papryka konserwowa
  • sól pieprz
  • majeranek
  • czosnek

Przybory:

  • gruba igła mocna nitka
  • ostry długi nóż


Sposób przyrządzenia:
W schabie rozcinamy kieszeń, wbijamy nóż w jeden koniec schabu i tniemy w nim otwór który ma przypominać torbę. Wcieramy przyprawy na zewnątrz oraz wewnątrz, czosnek ucieramy na miazgę i również nacieramy schab. Kroimy ogórki na paski oraz paprykę również w ten sam sposób, mieszamy i wkładamy do środka na ścisk. Zaszywamy otwór. Pieczemy w brytfannie lub blaszce, do której wlewamy wody, tak aby do schabu była w 1\3. Schab owijamy u doły w folie tak aby woda się nie przedostała do niego(gdy juz się trochę podpiecze a woda trochę wyparuje to już nam nie przeszkadza że olej się z miesza z wodą)na folie nalewamy olej. W trakcie pieczenia podlewamy schab sosem który nam się wytrącił. Pieczemy ok. 2-3 godz. w 200 st.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *