Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z mandarynkami

Skladniki:

  • 5 mandarynek
  • 2 jabłka
  • 2 strąki papryki
  • 100g pieczarek
  • 200g żółtego sera
  • 1 szkl naturalnego jogurtu
  • 2 łyżki stołowe soku z cytryny
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżeczka miodu


Sposób przyrzádzenia:

Jabłka obrać i pokroić w drobne kawałki. Skropić kilkoma kroplami cytruny. Pieczarki oczyścić, małe przekroić na pół, większe na mniejsze plasterki. Ugotować do miękkośći. Strąki słodkiej papryki pokroić w półpierścienie. Mandarynki umyć , obrać i podzielić na cząstki. Żółty ser pokrić w słupki. Ułożyć w salaterce pokrojone jabłka, paprykę, ser i ugotowane pieczarki. Przygotować sos.Wymieszać na jednolitą masę naturalny jogurt, musztardę, sok z cytryny i miód. Zalać sałatkę i starannie wymieszać, by połączyły sie składniki. Posypać drobno posiekaną pietruszką lub koperkiem.
Przepis został nadesłany na konkurs "Święta z Makłowiczem" przez Agap 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *