Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z kalafiora Mileny

Składniki:

  • 1 nieduży kalafior
  • 3 średnie pomidory
  • 3 jajka
  • Mały słoiczek czarnych oliwek
  • 1 mała czerwona cebula
  • Koperek
  • Cytryna
  • Majonez
  • Sól
  • Pieprz


Sposób przyrządzenia:

Kalafior umyć i poodcinać z niego same różyczki. Różyczki ugotować w lekko osolonej wodzie ale tak , aby były jeszcze nieco twardawe (nie rozgotować ich !). Ugotowany kalafior wyjąć z wody i skropić sokiem ze świeżej cytryny. Pomidory umyć i pokroić na niewielki ćwiartki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić na ćwiartki. Cebulę obrać, podzielić na pół i pokroić w cienkie półksiężyce. Wszystkie te składniki włożyć do miski, dodać oliwki, lekko posolić, popieprzyć i delikatnie całość wymieszać. Wymieszaną sałatkę ułożyć na półmisku, przykryć delikatną warstwą majonezu i posypać po wierzchu poszatkowanym koperkiem.
Sałatka z kalafiora jest bardzo syta i pieści nasze podniebienie całą gama wyrazistych nut smakowych. Jest doskonała i smakuje wyśmienicie zwłaszcza wszystkim smakoszom kalafiora. Dodatkowo pięknie wygląda i pachnie. Zasługuje na centralne miejsce na stole.Gorąco polecam.
Przepis nadesłany na konkurs  Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta Milena Białek

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *