Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka pomysłu Marceliny

Poszukujesz nowych przepisów na sałatki? Idealnie trafiłeś. Dziś przepis na sałatkę pomysłu Marceliny. Do jej wykonania potrzebujesz: sałaty, pomidorów, ogórka, cebuli i oliwek. 
 

Składniki:

  • ½ sałaty
  • 1 pomidor
  • 1 ogórek
  • 10 czarnych oliwek
  • 1 czerwona cebula
  • 100 g sera feta
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka bazylii
  • 1 łyżeczka oregano
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Salatę porwać na mniejsze kawałki.
    Umytego pomidora pokroić na cząstki, a ogórka na plasterki.
    Ser feta pokroić w kostkę, a obraną cebulę w piórka. 
    Oliwki pozostawić w całości.
    Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.
    Następnie do oliwy z oliwek dodać sos sojowy.
    Wrzucić on ranty czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Dodać bazylię, oregano i zioła prowansalskie.
    Całość wymieszać i doprawić jeszcze do smaku pieprzem.
    Powstałym sosem polać sałatkę i całość delikatnie przemieszać. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *