Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczona pierś z kurczaka Bartłomieja

Znakomite przepisy na kurczaka. Musisz je wypróbować. Tym przepis na pieczoną pierś z kurczaka Bartłomieja. Lista zakupów: pierś z kurczaka, zioła prowansalskie, czosnek i oliwa z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka 
  • 2 łyżeczki ziół prowansalskich
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • 1/3 łyżeczki ostrej papryki
  • sok z 1/2 cytryny
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Pierś z kurczaka dokładnie oczyścić.
    Następnie do miseczki przelać oliwę z oliwek.
    Dodać sok z cytryny i dokładnie wymieszać.
    Wówczas wrzucić obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek.
    Następnie dodać jeszcze zioła prowansalskie, słodką oraz ostrą paprykę.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć mięso.
    Wstawić do lodówki na około 2 godziny.
    Po tym czasie wyjąć mięso z lodówki i przełożyć go do naczynia żaroodpornego.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *