Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rosyjski rosół z kurczaka pychotka

Składniki:


  • 1 świeży kurczak
  • 2 litry wody
  • 2 łyżki masła
  • 1 marchewka obrana i pokrojona
  • 1 obrana marchewka
  • ½ łodygi selera naciowego
  • 1 cebula pokrojona w plastry
  • 1 por pokrojony wzdłuż (biała część)
  • ¼ małego buraka ćwikłowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 gałązki natki pietruszki
  • 1 liść laurowy
  • szczypta cukru
  • sól, mielony pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:
Kurczaka dokładnie umyć. Podzielić na ćwiartki. W dużym garnku zalać kurczaka zimną wodą i powoli podgrzewając doprowadzić do wrzenia. Bardzo dokładnie zbierać powstającą brunatną piane (odszumować). Dodać liść laurowy, pieprz ziarnisty, ząbek czosnku, cała marchewkę, buraka. Zmniejszyć płomień palnika tak aby rosół powolutku się gotował. Na patelni rozgrzać masło, dodać rozdrobnione jarzyny, lekko obsmażyć mieszając. Obsączyć z nadmiaru tłuszczu, dodać do wywaru. Gotować około 2 godzin. Przyprawić do smaku. Przecedzić na drobnym sicie. Podawać z makaronem domowym, pokrojonym w słupki ugotowanym kurczakiem, ozdobione pokrojoną w kostkę ugotowaną cała marchewka i posiekaną natką pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *