Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolady z flądry

Składniki:


• 8 małych filetów z flądry
• 1 cytryna
• 10 dag cebuli
• 15 dag przerośniętego boczku
• 1 łyżka oleju
• 1 pęczek szczypiorku,
• 1 pęczek natki pietruszki
• 1 jajko
• 3 łyżki masła
• 1 szkl. gęstej śmietany
• 1-2 łyżki ostrej musztardy
• sól

Wykonanie:
Filety umyć skropić sokiem z cytryny i posolić. Cebulę obrać i razem z boczkiem pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozgrzać olej, stopić w nim boczek i zeszklić cebulę i odstawić do wystygnięcia. Szczypiorek i pietruszkę drobno posiekać. Jajko roztrzepać. Odłożyć troszkę pietruszki, a resztę wymieszać z jajkiem i masą cebulową. Filety położyć na desce(skórką do góry) i posmarować farszem. Zrolować i związać nitką.
Na patelni roztopić 2 łyżki masła i podsmażyć w nim delikatnie rolady z każdej strony.
Dodać śmietanę i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu przez około 20 minut. Na koniec wyjąć je i odstawić w ciepłe miejsce. Sos przyprawić musztardą i wymieszać z odłożoną wcześniej pietruszką oraz resztą masła.
Rolady podawać z sosem oraz z ziemniakami. Świetnie współgrają także z sałatką z pomidorów.

Przepis nadesłał na II Edycję Konkursu Renata Dusza 27-300 Lipsko ul.Śniadeckiego 3a/18

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *