Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pstrąg faszerowany

 

Składniki:

• 4 pstrągi
• 1 bułka drożdżowa
• 1 kieliszek winiaku
• 2 łyżki rodzynek
• ½ pęczka natki pietruszki
• ½ szklanki białego wytrawnego wina
• 3 łyżki masła
• sok z cytryny
• sól, pieprz

Wykonanie:
 Pstrągi ułożyć płasko na desce. Ostrym nożem rozciąć brzuchy od ogona w kierunku głowy, wypatroszyć i umyć, ale nie odcinać głów. Rodzynki opłukać, osaczyć. Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
]Bułkę rozkruszyć, skropić winiakiem dodać rodzynki i natkę pietruszki i starannie wymieszać. Ryby skropić sokiem z cytryny, posypać solą pieprzem na zewnątrz i w środku, napełnić przygotowanym farszem i spiąć wykałaczkami.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Ułożyć ryby, polać winem, obłożyć wiórkami masła. Zapiekać około 30 minut w temp. 200 stopni. Pstrągi można podawać z ziemniakami. Może to być jedno z dań wigilijnych.

Przepis nadesłała na II Edycję Konkursu Renata Dusza 27-300 Lipsko ul.Śniadeckiego 3a/18

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *