Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki z łososia pychotka

Składniki:

    • 1 kg filet z łososia
    • sok z cytryny
    • sól, biały pieprz
    • 2 pomidory
    • zielenina do przybrania

    Farsz szpinakowy:

    • 50 dkg mrożonego szpinaku 
    • 5 dkg orzechów nerkowca 
    • 2 ząbki czosnku
    • oliwa
    • 2  3 żółtka jaj
    • sól, biały pieprz


    Sposób przygotowania:

    Filet z łososia dokładnie oczyścić z resztek ości, umyć, osuszyć. Bardzo ostrym nożem ostrożnie przeciąć wzdłuż na dwa, trzy plastry  zależnie od grubości, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, odstawić. Przygotować farsz szpinakowy. Szpinak rozmrozić, osączyć, lekko odparować.  Czosnek obrać, posiekać. Orzechy nerkowce przyrumienić lekko na oliwie, obsuszyć na papierowym tęczniku, posiekać niezbyt drobno. Wszystkie składniki przyprawić, wymieszać, chwilę poddusić. Wystudzić.  Dodać żółtka jaj. Wystudzić. Każdy plaster łososia posmarować farszem, ciasno zwinąć, spiąć wykałaczkami, usunąć nadmiar farszu, posmarować oliwą. Piec przez 15 minut w piekarniku w temperaturze 180 stopni. Podawać udekorowane zieleniną i obranymi ze skórki, obsmażonymi pomidorami z białym pieczywem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *