Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada z boczku z pieczarkami i mięsem mielonym

Składniki:

    • 1 kg chudego surowego boczku
    • 30 dkg mielonego mięsa wieprzowego
    • 25 dkg pieczarek
    • 1 łyżka masła
    • 1 łyżka oleju
    • 1 mały por / biała część/
    • 1 jajko
    • szczypta oregano, rozmarynu, estragonu
    • sól, pieprz do smaku


    Sposób przyrządzenia:

    Boczek umyci, osuszyć, natrzeć solą pieprzem i odstawić na2 godziny w chłodne miejsce. Pieczarki oczyścić, pokroić na ćwiartki, por pokroić w krążki. Na maśle podsmażyć pieczarki, ostudzić. Do mielonego mięsa dodać pieczarki, pora, jajko, sól ,pieprz, oraz roztarty rozmaryn, dokładnie wyrobić na jednolitą masę. Na boczek wyłożyć masę, całość zrolować, spiąć wykałaczkami lub związać bawełnianą nicią. Roladę natrzeć estragonem i oregano, włożyć do brytfanki nasmarowanej olejem i piec około 90 minut w temperaturze 180 stopni C. Wyjąć z piekarnika, wystudzić, zdjąć nitkę. Podawać pokrojoną w plastry dowolnej grubości.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *